iOS @AppleiOS-sovelluksetiPadiPhoneMobiili navigointi @GPSMOBILE TIPS

Poistaa paikalla ominaisuus iPhonessa tai iPad (iOS Location)

Paljon sovellukset ja jopa käyttöjärjestelmän komponentit iOS (iPad, iPhone, iPod) käytän SIJAINTI kerätä ja tarjota erilaisia ​​tietoja käyttäjille.
Sovelluksista, jotka osoittaa Sää si prognoza meto varten nykyinen sijainti, kuljettajien GPS-sovelluksiin, yl google Kartat si WazeKaikki käyttävät paikannuspalvelua. Sijainti Palvelut.

Jos monet käyttäjät paikannuspalvelun on etu, on tarpeeksi ihmisiä, jotka tämä pysyvästi aktivoitu sijaintipalvelu aiheuttaa heille päänsärkyä. Joko he eivät halua puhelimen "tietävän" minne se menee tai kuinka monta askelta he ovat suorittaneet, tai tämä palvelu kuluttaa akkua. Syyt ovat monia ja kiistanalaisia.

Ennen näytät Kuten voit poistaa paikannuspalvelun pe iPhone, iPad tai iPod touch, sinun tulisi tietää, että jos kadotat iPhonen, sitä ei voida enää löytää sovelluksen kautta "Find My iPhone"Eikä sovelluksessa"Find My Friends"Sinua ei enää löydy.

Joka kerta sijaintipalvelu toimii taustalla, tarkoittaa, että sovellus tai käyttöjärjestelmämoduuli kysyy sijaintiasi. Tämä on merkittynavigointinäppäin”Mikä näkyy yläpalkissa vieressä Bluetooth tai akku.

Miten disable sijainti iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

Sijaintipalvelu löytyy "tietosuoja-asetukset”Kaikista laitteista, joissa on iOS-käyttöjärjestelmä.

Siirry Asetukset > yksityisyysja näytön yläosassa meillä on "Sijainti Palvelut". Oletusarvoisesti tämä palvelu käynnistetään, ja sitä suositellaan jokaisessa uudessa järjestelmän alustuksessa.

Klikkaa "Sijainti Palvelut”Ja vaihda sijaintipalveluihin Green Button Sammuttaa paikkaan.

"Sammuta" valintaikkunassa, jossa ilmoitetaan, että tämä ominaisuus poistetaan käytöstä ja että "Find My iPad" - tai "Find My iPhone" -palvelut eivät ole enää käytettävissä.

Kun olet ottanut tämän vaiheen, GPS-paikannuspalvelu on poistettu käytöstä iPhonessa tai iPadissa.

On huomattava, että läheinen mobiilidatan (mobile internet 3G / 4G) palvelu Bluetooth: si Wi-Fi tai on aktivoitu "Lentokone"Mikä tarkoittaa Sulje kaikki viestintä iPhone, EI tiivis ja paikannuspalvelun.
Huomasit proluultavasti lentokoneesta otetut kuvat, vaikka olisit yli 11.000 XNUMX metrin korkeudessa "Plane" -tilan ollessa aktivoituna, ne pitävät tarkkoja tietoja sijainnistasi.

Tässä sijainti otettu kuva pituus, kone:

Kun lokalisointipalvelu on suljettu, sekä iOS- että asennetut sovellukset eivät enää voi käyttää sijaintisi.

Tunnisteet

yksi kommentti

  1. Erittäin hyviä neuvoja! Lisäksi kriittisillä hetkillä, kun olet menettänyt vieraassa kaupungissa tai tarvitset GPS niin käytät karttaa kohde, se on parasta poistaa tämän toiminnon.

Jätä vastaus

Mobiilisovellukset, opetusohjelmat ja uutiset:
sovellus Samsung gt-s5222, iphone 7 plus proongelmia ios 11: n kanssa sijaintipalveluissa, http://tema buat sonyericson w150,
Takaisin alkuun -painiketta
lähellä